Tájékoztatás

FENO
Tájékoztatás


Feltöltve: 2 éve

Tájékoztatás a járványügyi veszélyhelyzetben jelenleg elérhető szolgáltatásokról.

A veszélyhelyzet miatt a Fejlesztő Gondozó Központ 2021. március 8-tól 2021.március 19-ig nem látogatható.

A FENO munkatársai az érintett családokkal telefonon és elektronikus levelezés útján, valamint online elérhető alkalmazásokon keresztül tartják a kapcsolatot.  

Számukra a FENO biztosítja az egyes közszolgáltatásokhoz való hozzáférést, szükség szerint részt veszünk az alapvető élelmiszerek, tisztálkodási és tisztítószerek beszerzésében, a gyógyszerek kiváltásában, postai ügyintézésben.

Az infokommunikációs eszközök használatával segít, tanácsadást nyújt és a közösségi oldalakon meghirdetett, zárt csoportban rendszeresen szervez tematikus foglalkozásokat az igénybe vevők és a hozzátartozók számára.

A járványügyi veszélyhelyzet végéig, a nappali ellátásban megkötött megállapodással rendelkező családok esetében, az egyedi igények mentén, de csak a rendelkezésre álló készlet erejéig, lehetőség van kikölcsönözni: a megnövekedett, otthonápolási tevékenységekhez, az otthoni körülmények között is alkalmazható fejlesztéshez, valamint az értelmi és mozgásos készségek szintentartásához szükséges eszközöket.

Némethné Varga Viktória

FENO egységvezető

Ajánlott hírek