Napsugár-klub Híradó

CsGyK
Napsugár-klub Híradó
Képes beszámoló a Napsugár-klub programjairól

Feltöltve: 1 hónapja

2023. február 1. A szépre emlékezni jó! 

Tettük és tesszük minden év első Napsugár klub nyitó foglalkozásán. Számba vesszük hol jártunk, ki milyen emlékeket gyűjtögetett, őriz. Képeket nézegetünk, jókat nevetünk, „játszva” visszanézünk a megtett útra. Azután együtt tovább írjuk a csapat bakancslistáját.

Napsugár-klub

Napsugár-klub

 

2023. március 27. Húsvéti kézműves foglalkozás 

Közös készülődés Húsvét ünnepére. Jókedvűen, vidáman, olykor belefeledkezve az alkotás örömébe. Az itt készült dekorációk reményeink szerint nemcsak egy pár órára nyújtottak felüdülést, hanem az otthonainkat is szépítették, felvidították.

 

Napsugár-klub Napsugár-klub

Napsugár-klub

Napsugár-klub

 

2023. április 15. Látogatás Szentendrén

A „hősök”, akik útra keltek, a bizonytalan időjárási viszonyok között is. Szentendrén a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Erdélyi tájegységét jártuk körbe. A régi berendezési tárgyak sokak gyermekkorát idéző emlékeket hoztak elő. Kóstoltunk puliszkát, volt lehetőségünk bekapcsolódni egy „egyfelvonásos darabba” a patikában, beültünk a régi oskola padjaiba és még sorolhatnánk. Sok információval gazdagodhattunk. Az egész napos kirándulás végén mindenki egy kicsit halkabb lett, elfáradtunk, de felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak. Újra egy tartalmas napot élhettünk meg együtt.

 

Napsugár-klub

Napsugár-klub

Napsugár-klub

Napsugár-klub

Napsugár-klub

Napsugár-klub

Napsugár-klub

 

 

Ajánlott hírek