X

Az Időseket Segítő Szolgálat Klebelsberg Kunó utcai telephely

Területi gondozás
Az Időseket Segítő Szolgálat Klebelsberg Kunó utcai telephely
Nagy örömhírt osztott meg velünk Éva néni és Laci bácsi, akik a Klebelsberg Kunó utcai nappali ellátásában találtak egymásra, majd 3 év elteltével összeházasodtak.

Feltöltve: 5 éve

Éljen az ifjú pár!

Társra találni idősen

„Nem hittem volna, hogy ez lehetséges” – kivétel nélkül ezt mondják azok, akiket olyankor ragad el újra a szerelem, amikor már a konvenciók szerint illik csak a családnak élni, és legfeljebb a lekvár főzésben vagy rejtvényfejtésben jeleskedni. Mintha ők is azt gondolnák, hogy a szerelem korhatáros műfaj, és csak ránctalan, fiatal testekbe költözik.

Éva (néni) és Laci (bácsi) a klubban ismerkedtek meg egy kis „kerítés” segítségével három éve. Azóta összetartoznak, kézen fogva járnak. Mikor beszélgetünk, elmondják, hogy a kapcsolatukban sokkal mélyebb érzéseket és felszabadultságot élnek át, mint fiatalabb korukban. A mostani szerelmük melegebb, lágyabb, megértőbb. Úgy fogadják el egymást, ahogy vannak, nem akarják megváltoztatni.

Éva néni és Laci bácsi mosolyogva, egymást átölelve állnak az idősek klubjában

 

Az időskori szerelem váratlansága a legnagyobb varázsa: a szerelmesek úgy érzik, valami nagyon új, reményteli és izgalmas veszi kezdetét. Nem kárpótol az elszalasztott lehetőségekért, de azzal a reménnyel kecsegtet, hogy ami eddig hiányzott vagy elmaradt, valamelyest pótolható. Az évek nem fognak visszafelé peregni, és nem ringat abba az illúzióba, hogy fiatalságukat kapták vissza, de a frissesség, a várakozás, az izgalom mintha mégis visszahozna valamit.

A héten újabb meglepetést okoztak, amikor szemérmesen „bevallották”, hogy 2018. november 3-án összeházasodtak. Titokban, huncutul, két ismeretlen tanúval, mint ahogy a fiataloknál divat….

Éva néni és Laci bácsi a templomban, közöttük a pap

Kívánjuk, hogy legyetek boldogok, örüljetek sokáig ennek a különleges ajándéknak, amit a sorstól és egymástól kaptok!

 

Ajánlott hírek