GÁSZI

GÖNCZ ÁRPÁD SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY – XV. KERÜLET

Search

„Kiváló terephely” díj 2023

A Göncz Árpád Szociális Intézmény Család- és Gyermekjóléti Központja elsőként vehette át az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Kar Szociális Munka Tanszékének „Kiváló terephely” kitüntetését, amelyet az egyetem a hallgatók gyakorlati képzésében résztvevő intézmények számára alapított 2023-ban.

A díjat Prónai Csaba az ELTE TáTK dékánja adta át az egyetem idei diplomaosztó ünnepségének keretében.

Részlet a laudáció szövegéből:

„Az örök módszertani központ. Magas a mérce. Egyik első kiemelt terephelyünk és sohasem csalódunk. Elkötelezett és nagy tudású tereptanárokkal dolgozhattunk és dolgozunk együtt, akik nemcsak a legtehetségesebb hallgatókból igyekeztek kihozni a maximumot. Köszönjük, hogy a nehézségek ellenére, teamként, csapatként partnereink vagytok és köszönjük a lelkesedést, a töretlen szakmai színvonalat, nyitottságot, szervezést, időt, energiát.”

MI is köszönjük a Szociális Munka tanszék évtizedek óta tartó töretlen együttműködését, és hálásak vagyunk azoknak a volt, jelenlegi és jövőbeli munkatársainknak, akik tereptanárként szerepet vállalnak a jövő szakembereinek képzésében, minél szélesebb körű felkészítésében.

A tartalomhoz