GÁSZI

GÖNCZ ÁRPÁD SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY – XV. KERÜLET

Search

Napsugár-klub Híradó

2023. február 1. A szépre emlékezni jó! 

Tettük és tesszük minden év első Napsugár klub nyitó foglalkozásán. Számba vesszük hol jártunk, ki milyen emlékeket gyűjtögetett, őriz. Képeket nézegetünk, jókat nevetünk, „játszva” visszanézünk a megtett útra. Azután együtt tovább írjuk a csapat bakancslistáját.

2023. március 27. Húsvéti kézműves foglalkozás 

Közös készülődés Húsvét ünnepére. Jókedvűen, vidáman, olykor belefeledkezve az alkotás örömébe. Az itt készült dekorációk reményeink szerint nemcsak egy pár órára nyújtottak felüdülést, hanem az otthonainkat is szépítették, felvidították.

2023. április 15. Látogatás Szentendrén

A „hősök”, akik útra keltek, a bizonytalan időjárási viszonyok között is. Szentendrén a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Erdélyi tájegységét jártuk körbe. A régi berendezési tárgyak sokak gyermekkorát idéző emlékeket hoztak elő. Kóstoltunk puliszkát, volt lehetőségünk bekapcsolódni egy „egyfelvonásos darabba” a patikában, beültünk a régi oskola padjaiba és még sorolhatnánk. Sok információval gazdagodhattunk. Az egész napos kirándulás végén mindenki egy kicsit halkabb lett, elfáradtunk, de felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak. Újra egy tartalmas napot élhettünk meg együtt.

A tartalomhoz